Filmproduktion til kunder

Vi har produceret film til en lang række kunder. Herunder kan du se eksempler på nogle af produktionerne.
Vi producerer mange forskellige film fx. instore TV, profilfilm, instruktionsvideo, reklamefilm m.m. 
Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder for at bruge film i din kommunikation og markedsføring. 

Time lapse over byggeri i Kalundborg

Time lapse kan være en rigtig fin måde at vise udviklingen af et længere varigt byggeri. Her er en film der viser bygning af vandrensningsanlæg ved Kalundborg Forsyning. Optagelsen strækker sig over 11 måneder.


Ny sammenhængende natur i Vordingborg Kommune

En lille film der fortæller om ny sammenhængende natur i Vordingborg kommune. Projektet består i at skabe en korridor af vandhuller, der kan give mulighed for at løvfrøer og klokkefrøer kan vandre fra vandhul til vandhul og på den måde sprede sig ud i landskabet. Både klokkefrøen og løvfrøen er truede arter og fredede. Et andet projekt gælder det lille sky markfirben.


 

Instruktionsfilm til Kalundborg Forsyning

Instruktionsvideo for Kalundborg Forsyning der forklarer hygiejne forskrifter for arbejde med drikkevandsforsyning.

 

Vandtjek

En række undervisningsfilm produceret for Danmarks Naturfredningsforening. Der er både produceret en serie om livet i ferskvand og en om livet i saltvand. Her kan du se biolog og naturvejleder Bjarke fra Aqua i Silkeborg fortælle om vandplanter.

 

Barnets Blå Hus

Vi har produceret en lang række film for Blå Kors. Her kan du se en film, der fortæller om Barnets Blå Hus i Aalborg. Barnets Blå Hus er et tilbud for børn, der vokser op i misbrugsfamilier. Her kan børnene komme og få et frirum i trygge og kærlige rammer. Barnets Blå Hus kan også rumme hele familien, hvis forældrene ønsker det.

 

Geopark Odsherred

Præsentations film til Odsherred kommune om GeoPark Odsherred. I filmen fortælles om hvorledes istiden har formet Odsherreds smukke landskab og om hvordan menneskerne har beboet og formet landskabet op igennem tiden.


Min danske gartner

Min danske gartner er en række instore TV spots produceret til Dansk Supermarked
 

 

Visit Gudenåen

Reklamefilm produceret for Visit Gudenåen


Sidedish

Side dish er en række instore TV spots produceret til Dansk SupermarkedKøernes forårsfest

Vi har produceret en lang række film til Økologisk Landsforening. Her er det køernes forårsfest - den dag de økologiske landmænd lukker køerne ud på græs. Det er en fest hvert år.